A renunţat la postul de bancher, ca să fie bucătar

20 martie 2012 17:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Aseară, la PRO TV s-a consumat prima ediţie a concursului de gătit “Master Chef”. Dintre concurenţii înscrişi în competiţia pentru marele premiu de 50.000 € şi titlul de bucătar emerit, s-au remarcat oameni cu fel de fel de profesii.

Studenţi, vânzători, casnice, profesori, farmacişti, cu toţii s-au îngrămădit să dea concurs în faţa bucătarilor din juriul "Master Chef". Cazul lui Mihai Merişanu, un tânăr de 26 de ani, a impresionat imediat audienţa.

Pasiunea pentru arta culinară s-a dovedit a fi fără limite pentru Mihai. Tânărul a mărturisit că şi-a dat demisia de la locul de muncă, pentru a avea o şansă în competiţia şorţurilor albe.

Până la preselecţiile "Master Chef", Merişanu a lucrat ca analist de credite la o bancă. Sacrificiul lui a fost, însă, răsplătit, căci juriul i-a acordat "paşaportul" pentru etapa următoare. Mihai i-a cucerit pe juraţii de la Master Chef cu preparate sofisticate: "somonelul, tortilliţa şi sălăţica". "Clar! A fost una dintre cele mai tari clipe ale vieţii mele", le-a spus Merişanu prietenilor care îl aşteptau să iasă de la prima probă.

Juriul a avut tot felul de comentarii la adresa competitorilor, unele mai răutăcioase, altele pozitive, iar show-ul a fost maxim.

Nu rataţi în ziarul Click! de duminică cele mai delicioase reţete de post dezvăluite de cei 3 bucătari din juriul Master Chef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Mai multe