A slăbit 95 kg în doar 18 luni

18 noiembrie 2010 15:14   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu un an jumătate Harriet Jenkins cântărea 152 de kilograme. Îşi dorea din tot sufletul să devină profesoară, dar silueta supraponderală o făcea să nu aibă încredere în ea.

Nu am vrut să apeleze la operaţii pentru a slăbi. Am refuzat inclusiv bypass-ul gastric. În momentul în care un amic mi-a propus să intru într-un grup al persoanelor supraponderale care voiau să slăbească, am acceptat", a povestit tânăra.

Citeşte şi:

Soţia perfectă: un robot de 4.700 de euro

S-a măritat cu Turnul Eiffel

Contorsionism extrem! Ea e femeia care încape într-o cutie - VIDEOSe va căsători cu ea însăşi pentru că nu găseşte bărbat - VIDEO

Timp de opt luni a făcut tot posibilul să scape de kilogramele în plus, însă rezultatele încetau să apară pentru că nu a putut renunţa la ciocolată. În urmă cu şase luni însă lucrurile au luat o întorsătură uimitoare, după ce Harriet a redus la minimum dulciurile din dieta zilnică.

„Am început să mănânc sănătos. Alimentaţia mea a constat în carne de peşte, fructe şi legume fierte. Într-o zi mâncam cinci mese. După prima săptămână pierdusem aproape trei kilograme. Am început şi exerciţiile fizice şi în prima lună am slăbit peste 8 kilograme. Asta m-a motivat şi am continuat să fac efort fizic pentru a slăbi mai repede", a povestit tânăra. Aşa a reuşit ca în prezent să cântărească 57 de kilograme, la o înălţime de 1,76 metri.

Dieta miraculoasă

 MESE PE ZI

* peşte fiert 550 g

*  fructe 300 g

* legume fierte 600 g

* peşte şi legume 750 g

* fructe 250-300 g

EFORT FIZIC

* 2-3 ore pe zi:

*  o oră jogging

* exerciţii la sală

* o oră jumătate

* gimnastică o jumătate de oră

Mai multe