A slăbit într-un an 85 de kilograme

23 octombrie 2009 15:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Acum, la 23 de ani a pierdut mai mult de jumătate din greutatea corporală. Kate, de 1,57 metri, are şi un prieten, primul din viaţa ei.

"Când am ieşit într-o noapte într-un club, un grup de băieţi juca un joc pe porunci, iar cei care pierdeau trebuia să mă pupe. Eram ca o sperietoare. A fost oribil", a spus Wellstead.

Atunci a hotărât să slăbească. Prietena ei cea mai bună, Dorah, nu a crezut că tânăra vorbeşte serios, dar, ca să o ambiţioneze. i-a promis că, dacă va da jos 70 de kilograme într-un an, îi va da 100 de lire sterline.

Dacă nu, Kate urma să-i plătească această sumă. Nu numai că a câştigat pariul, dar a reuşit să dea jos 85 de kilograme. Acum are 61 kg şi viaţa i s-a schimbat.

"Bărbaţii mă urmăresc cu privirea, unii încearcă să mă abordeze, dar... nici o şansă. Acum am un iubit şi ţin mult la el", mărturiseşte Kate, plină de mândrie.

Fructele, secretul lui Kate

Ca să slăbească, tânăra şi-a schimbat total alimentaţia. În loc de fast-food, Kate a ales fructele. A băut zilnic, timp de un an, patru litri de apă plată şi a evitat să mănânce seara, după orele 18.00.

A uitat de ulei, făinoase şi pâine, dar a mâncat peşte, grătar şi multe legume şi fructe. Dar, nici acest regim nu era suficient pentru a da jos atât de multe kilograme într-un timp atât de scurt.

Aşa că Wellstead s-a apucat de alergat. La început i-a fost mai greu. Obosea şi dacă alerga 30 de metri, dar cu timpul, a reuşit să mărească distanţa, astfel că, acum, Kate aleargă într-o dimineaţă doi kilometri.

Mai multe