A slăbit-o pe Geanina Varga şi se zbate pentru Raluca Boancă

19 august 2011 20:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Circulă vorba printre colegii de breaslă ai cunoscutului jurnalist Andrei Nourescu că omul e un „împătimit" simpatizant al femeilor frumoase din showbiz-ul românesc. Nimic mai normal până aici. Singurul lucru deranjant pentru el este faptul că nu se leagă nimic. Parcă tentativele lui sunt sortite eşecului.

Prezentatorul de la gsptv e prezent în dese rânduri la evenimente mondene ce se lasă cu prezentări de modă şi nu scapă niciodată şansa de a intra în vorbă cu vreo făptură nouă ce-şi face apariţia pe podium sau cu vreuna ce-i cade cu tronc.

O vreme a făcut marcaj strâns la Geanina Varga, fostă prezentatoare la Prima Tv care în prezent a reuşit un transfer la Antena 1, devenind colega lui de trust. Ea e mai greu de convins, aflându-se într-o relaţie.

N-a zis nimeni că şi-a încheiat încercările. Asalturile şi le continuă necontenit pe facebook, acolo unde e nelipsit din caseta de comentarii pe conturile mai multor brunete simpatice.

Joacă la mai multe capete, pe lista lui intrând şi o fată liberă de relaţie precum Raluca Boancă. De ceva timp el încearcă s-o convingă să dea Timişoara pe Bucureşti pentru a-i fi aproape. Mai voalat i-a făcut chiar o promisiune simpaticei jurnaliste de la Stl.ro, dorind să-i deschidă drumul spre Gazeta Sporturilor. „Hai, o rezolvăm, de luni, da?", a scris el.

„Şi la mine şi-a uitat o periutză de dinţi!", a comentat, cu mult mister, Nourescu pe marginea unei discuţii între Raluca şi o amică, lăsând să se înţeleagă că fata a trecut pe la el prin baie, măcar în gândurile lui.

„Nu-s fiert, sunt chiar topit de-a binelea", a notat tot pe contul Ralucăi cel ce pofteşte la bruneta din fotografia de mai jos.

Rămâne de văzut dacă gsptvistul va mai bifa un succes pe lista fetelor brunete pe care le ratează.

Mai multe