A stat 10 zile cu capul în borcan - VIDEO

16 august 2010 14:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Chinuri de nedescris pentru un ursuleţ din Florida. Căutând cu disperare după hrană, animalul a rămas cu capul înţepenit timp de 10 zile într-un borcan, fiind salvat când abia mai respira.

Winnie, un pui de urs de numai şase luni, a fost la un pas de moarte după ce a rămas cu capul înţepenit într-un borcan. Bietul animal a scotocit împreună cu mama lui prin gunoaie, când a dat peste recipientul de plastic cu urme de dulceaţă.

Ursuleţul şi mama lui au stat câteva zile în captivitate după ce a fost salvat din capcana buclucaşă

Lacom, a intrat cu capul în borcan să le înfulece, dar nu a mai putut să iasă. S-a luptat în zadar să scape de recipientul care îi împiedica respiraţia. S-a văitat cât a putut, dar nici ursoaica nu a putut să-l elibereze.

Locuitorii din Weirsdale, un sătuc de la marginea pădurii lor, au semnalat autorităţilor imediat ce l-au văzut pe ursuleţul chinuit. Veterinarii l-au căutat prin pădure, dar ursoaica şi-a ferit puiul cât a putut de oameni.

După vreo zece zile, au fost găsiţi. Ursoaica fost împuşcată cu tranchilizante şi Winnie a fost salvat. Ursuleţul abia se mai ţinea pe picioare, fiind o adevărată minune că a rezistat atâta timp fără apă şi hrană.

Mai multe