A stat 5 zile cu un vibrator blocat în anus. Medicii nu au mai putut face nimic

13 august 2014 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Nigel Willis, un şomer în vârstă de 50 de ani din Marea Britanie a stat timp de cinci zile cu un vibrator blocat în anus. Bărbatului i-a fost ruşine să meargă la medic pentru ajutor şi a preferat să stea acasă şi să încerce singur să extragă obiectul, chiar dacă avea dureri îngrozitoare.

Nigel a fost dus până la urmă la spital de către un prieten al acestuia pentru că intrase în şoc septic şi medicii l-au internat de urgenţă la terapie intensivă. Chiar dacă a fost stabilizat, bărbatul a decedat două luni mai târziu ca urmare a rănilor interne provocate de vibrator, potrivit dailymail.co.uk. Personalul medical de la Spitalul Universitar din Lewishaw, Anglia, l-a operat pe bărbat dar corpul acestuia nu a putut să se refacă după intervenţie.

Internarea a survenit pe 31 decembrie 2013, iar medicul care s-a ocupat de bărbat a declarat: "Domnul Willis era un bărbat de 50 de ani care suferea de diabet. Acesta locuia împreună cu mama sa de care avea grijă. După intervenţia chirurgicală în urma căreia a fost extras corpul străin, el a fost stabilizat însă pe data de 7 februarie a decedat ca urmare a rănilor interne pe care le avea", a declarat doctorul Bernd Rose.

Mai multe