A stat două ore «sechestrat» de maidanezi - VIDEO

3 martie 2011 17:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Clipe de groază pentru un cuplu din Buzău. Soţii Bărbulescu au stat înconjuraţi de o haită de câini două ore. Tinerii au telefonat la „112” , dar nu au primit nici un fel de ajutor. 

Citeşte şi:

Atenţie, se măcelăresc maidanezi!

Maidanezii, stăpâni în Ferentari - FOTO

Poştaşii, «înarmaţi» de teama câinilor

Duminică dimineaţă, ora 2.00. Nici ţipenie de om pe străzile Buzăului. Soţii Mircea şi Alina Bărbulescu au coborât dintr-un taxi, în spatele blocului 19D, de pe Bd. Unirii, chiar la intersecţia cu strada Transilvaniei.

În câteva secunde, asupra lor s-au repezit 12 câini maidanezi. "Am văzut cum veneau din toate părţile. Nu am avut unde să fugim şi ne-am băgat într-un colţ al zidului unui bloc, măcar să-i avem doar în faţă. Erau foarte mulţi şi foarte agresivi", a povestit Mircea Bărbulescu (34 de ani).

12 câini fioroşi s-au năpustit asupra tinerilor buzoieni

Îngroziţi, cei doi au sunat la numărul de urgenţă 112, dar au fost plimbaţi între mai multe instituţii. Dispecera i-a redirecţionat către poliţie, iar de acolo le-a fost făcut legătura cu cei de la Poliţia Comunitară.

"Cei de la Comunitară mi-au spus că ei nu sunt hingheri şi mi-au făcut din nou legătura la Poliţie. Poliţistul mi-a spus că până nu ne vor muşca nu poate acţiona. Am închis şi am sunat din nou după 10 minute. Mi s-au dat două numere de telefon de la Primărie să sun la ora 2.00, de parcă răspundea cineva la ora aia!", povesteşte Mircea. Abia după două ore de calvar câinii s-au retras şi cei doi au reuşit să plece către casă. Autorităţile locale recunosc că sunt depăşiţi de siuaţie.

Mircea a filmat maidanezii, în timp ce îi “păzeau”

"După lăsarea serii, maidanezii terorizează cartierele din Buzău. Soluţia ar fi eutanasierea acestor animale", a declarat Gabriel Baltă, directorul tehnic al Primăriei Buzău. Acum, conducerea Poliţiei Buzău a demarat o anchetă.

Mai multe