A trăit doi ani doar cu frunze şi iarbă

2 martie 2010 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Un chinez susţine că timp de doi ani de zile a supravieţuit doar cu verdeţuri sălbatice.

De când a început această dietă, Li Sanju, în vârstă de 50, din satul Niuwei, provincia Guangdong, spune că este cel mai fericit om. Nu arată diferit faţă de consăteni, dar miroase a iarbă.

"Am văzut la televizor un documentar în care se spunea că un om nu poate trăi mai mult de zece zile fără mâncare, aşa că m-am gândit să încerc să mă hrănesc doar cu lucrurile naturale din preajma casei mele", a declarat chinezul.

La început, a încercat să mănânce iarbă de pe câmp, dar i s-a părut prea amară şi i s-a făcut rău, scrie China News Network.

"M-am gândit că iarba de pe câmp a fost poluată cu pesticide, aşa că am trecut la plantele care cresc pe muntele din spatele casei. De atunci, nu m-am mai simţit rău", a adăugat Li.

Iniţial, bărbatul şi-a consumat verdeţurile împreună cu o porţie de orez, dar cu timpul a rămas doar cu frunzele.

"N-aş mai putea să mănânc carne acum. Orice aliment gras mi-ar întoarce stomacul pe dos. Cineva mi-a oferit 10.000 de yuan (aproximativ 1.000 de euro) pentru a mânca o friptură de porc, dar nu am putut s-o fac", a mai spus chinezul.

Înainte să-şi schimbe total alimentaţia, Li Sanju era cunoscut drept un bărbat bolnăvicios. Era mai tot timpul prin spitale, însă de când consumă doar frunze, acesta n-a mai trecut deloc pe la medici.

"Chiar şi tumoarea pe care o aveam pe piciorul drept mi-a dispărut", a mărturisit bărbatul.

Pe aceeaşi temă:

A mâncat multe legume şi a ajuns să trăiască 110 ani

Ceaiul chinezesc te slăbeşte, dar te şi îmbătrâneşte

Ceaiul antifoame se vinde ca pâinea caldă la Arad

S-a vindecat de cancer cu ajutorul vâscului

Mai multe