A vrut să păcălească juriul de la «Master Chef»

26 martie 2012 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Doar pasionaţii de gătit au voie să-şi demonstreze talentul într-ale gastronomiei la concursul „Master Chef” de la PRO TV. Totuşi, în ediţia din această seară, un concurent a fost demascat de juraţi ca fiind bucătar profesionist.

Concursul de gătit „Master Chef" a stârnit talentul de băcătar în mii de români, care au intrat în lupta pentru marele premiu de 50.000 €.

Dacă în ediţia trecută un bancher a anunţat că şi-a dat demisia pentru a putea intra în concurs, în ediţia de astă seară un alt caz şochează.

Un bucătar profesionist a sfidat regulamentul competiţiei şi a vrut să păcălească juriul, spunând că nu are studii de specialitate. Totuşi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au dat repede seama că sunt traşi pe sfoară.

O concurentă vrea să şocheze cu o reţetă afrodiziacă

Printre momentele inedite ale ediţiei de astă seară se numără şi cel în care o concurentă de 24 de ani din Bucureşti încearcă să impresioneze cu un preparat afrodiziac.

Aceasta visează demult să-şi deschidă un restaurant numai cu astfel de mâncare. Pentru compoziţia cu care a crezut că va îmblânzi juriul, femeia a folosit smochine şi alte ingrediente-surpriză.

Mai multe