«Abi m-a cucerit la prima vedere»

12 mai 2011 13:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Acum un an, Diana Dumitrescu s-a trezit cu o căţeluşă albă în braţe, în-tr-un petshop.

"Din acel moment, n-am mai putut s-o dau înapoi. A fost dragoste la prima vedere", spune actriţa de la ACASĂ.

"O cheamă Abi. Eram în Turcia, şi Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină, ne striga «Abi, Abi» pe toate. Şi atunci i-am pus căţeluşei numele Abi. Este o corcitură între Pomeranian şi Spitz", povesteşte frumoasa actriţă.

Pentru că nu e un câine de poşetă, ci cântăreşte vreo şase kilograme, Diana şi soţul ei, Ducu, nu o iau cu ei pe la evenimente: "O luăm doar în unele călătorii, nu tot timpul. Când suntem plecaţi, fata care are grijă de casă are grijă şi de Abi".

Pentru momentele speciale pe care căţeluşa i le oferă, Diana are grijă s-o răsplătească: "Îi mângâi burtica sau îi dau câte un premiu ce constă în mâncare pentru căţei".

Accesorii extravagante nu-i cumpără: "Nu are nevoie. Repet, nu e câine de poşetă. Mie îmi place gama Hello Kitty şi i-am luat şi lui Abi o serie de accesorii pe care le poartă cu mândrie".

Diana şi Ducu sunt bucuroşi că nu au întâmpinat probleme cu ea. "E un câine cuminte, toată lumea o iubeşte. E ceva mai greu cu scosul afară dimineaţa, mai ales când sunt în vacanţă, dar m-am obişnuit. Din fericire, şi Abi s-a obişnuit şi aşteaptă până ne trezim".

Şi ei au la fel...

Şi actriţa Susan Sarandon are o căţeluşă din rasa Pomeranian, pe nume Penny.

Mai multe