Accident cu patru morţi exact în locul unde a murit şi Laura Stoica

10 octombrie 2010 11:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Un groaznic accident rutier, petrecut, aseară, în jurul orelor 19,30, în zona localităţii ialomiţene Sineşti, unde în urmă cu patru ani şi-a găsit sfârşitul cântăreaţa Laura Stoica, a trimis în mormânt patru persoane.

Trei tineri care veneau de la Bucureşti şi se îndreptau către Urziceni au pierit pe loc, după ce şoferul maşinii a pierdut controlul direcţiei , din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şi s-a izbit violent de o maşină care circula regulamentar, din sens opus. În maşina care a intrat pe contrasens erau doi tineri de 22, respectiv 24 de ani şi o fată de 21 de ani. Toţi au murit pe loc. 

În cealaltă maşină, la volanul căreia se afla un bărbat de 53 de ani, a fost rănită foarte grav o femeie, care , cu toate eforturile medicilor de a o salva, a decedat în drum spre Spitalul din Urziceni. Şoferul, soţul victimei, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, însă se află în stare gravă.

Accidentul petrecut aseară s-a produs pe şoseaua Bucureşti-Urziceni, în zona în care, în urmă cu patru ani, pe data de 9 martie 2006, artista Laura Stoica şi logodnicul său, Cristian Mărgescu, au pierit fulgerător într-un altteribil accident rutier.

Mai multe