Acţionar la Dinamo, părăsit pentru un fotbalist italian

18 februarie 2011 18:39   Actualitate
Ultima actualizare:

A oferit nunta anului în România, în 2005, iar în ultima vreme spera să rupă gura târgului în lumea modei. Acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu a pus pe locul secund fotbalul şi s-a dedicat iubitei sale, fotomodelul Diana Ghenea. Tânăra l-a lăsat însă cu ochii în soare după ce s-a îndrăgostit, culmea, de un fotbalist.

La sfârşitul lui 2009, dinamovistul şi-a părăsit soţia, Rodica, după numai patru ani de căsătorie. Nunta lor din 2005 a fost evenimentul monden al anului, după ce organizarea petrecerii de la Palatul Regal a costat 500.000 de euro, iar atmosfera a fost încinsă de celebra formaţie Gipsy Kings.

După divorţ, Dragoş a început să se afişeze cu noua sa cucerire, Diana Ghenea (23 de ani). După un timp, fata originară din Slatina a prins contracte importante în străinătate şi l-a convins pe Dragoş să o urmeze la Milano.

Cei doi s-au mutat în Italia, iar iubita sa a venit cu propunerea de a încerca şi el o carieră în modelling. Săvulescu s-a apucat de tras de fiare, şi-a angajat stilist şi fotograf, după care şi-a alcătuit portofoliul.

Din tipul slăbuţ care era s-a transformat într-un veritabil macho, dar ofertele nu au mai apărut. Unul dintre motive? Diana, în loc să-l ajute, l-a părăsit. Şi nu pentru oricine, ci pentru un fotbalist celebru, Marco Borriello.

Internaţionalul italian, în vârstă de 28 de ani, locuieşte acum la Roma, după ce AC Milan l-a împrumutat „giallo-rossilor". El şi Diana sunt văzuţi adesea plimbându-se prin capitala Italiei, iar relaţia lor a fost prezentată amplu în presa din Peninsulă.

Săvulescu, unul dintre cei mai tineri milionari în euro

Deşi are doar 38 de ani, este unul dintre bogaţii României. Are o vilă în Cartierul Francez, iar colecţia sa de maşini, printre care Porsche, Lamborghini, Mercedes, Rolls-Royce, depăşeşte 1,5 milioane €. Conform Topului 500 Forbes, Dragoş Săvulescu are o avere de 10 milioane €.

Fostul acţionar dinamovist a dezvoltat afaceri imobiliare în zona Băneasa. După divorţ, a fost obligat să-i plătească fiicei sale o pensie alimentară de 5.000 de euro lunar.

Cine e Borriello

Marco Borriello s-a născut în Napoli şi este supranumit de fani, "Che Guevara". Crescut de AC Milan, a fost împrumutat la mai multe echipe şi a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A. A fost depistat pozitiv în 2006 şi a fost suspendat două luni. Borriello are 7 selecţii la naţionala Italiei, pentru care n-a marcat însă nici un gol.

Vezi şi:

Anja e singură! Îşi va găsi jumătatea în România? !

Shane Warne a înşelat-o pe Liz Hurley cu un star porno! VIDEO

Bianca: «Nu ştiu dacă Adrian Cristea m-a înşelat! Dacă a făcut-o să fie sănătos»

Mai multe