Actorul Nae Lăzărescu, cu cătuşele la mâini în Italia!

6 decembrie 2011 20:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Sub pretextul că se duc să aducă baterii noi pentru la cameră, Vasile Muraru şi fotograful care le-a făcut o serie de poze l-au lăsat singur în Piaţa San Marco. O „turistă" l-a rugat să-i facă şi ei o fotografie. Numai că un boschetar i-a furat lui Nae aparatul, în timp ce „nemţoaica" vorbea la telefon. Un „poliţist" italian a venit la faţa locului să rezolve problema.

Un conaţional de-al nostru a încercat să-i traducă omului legii despre ce-i vorba, numai că, spre ghinionul lui, actorul avea pe sub haină ceasuri, lanţuri, şi alte asemenea, pe care le folosea drept recuzită. Astfel că actorul a fost luat drept hoţ şi s-a trezit chiar cu cătuşele la mâini. Şi atât s-a enervat de tare că a dat cu şapca de pământ.

Din fericire pentru el, Vasile a venit la timp şi, într-un final, complicele i-a spus despre ce e vorba. „Am luat plasă, fir-aş al dracu'!", a spus Nae cu năduf. Dar, după cum i-a recunoscut lui Dan Negru, „supărarea a trecut". La rândul său, prezentatorul tv a recunoscut că cineva i-a „blestemat". „O cameră de filmat a căzut în Canal Grande", cineva e bun de plată, iar de data aceasta întâmplarea a fost cât se poate de adevărată.

Mai multe