Actriţa Ana de Armas: "Nu înţeleg de ce bărbaţii vor să mă vadă dezbrăcată"

23 septembrie 2010 12:58   Actualitate
Ultima actualizare:

În Spania a devenit faimoasă graţie rolului din "Internatul", unde juca o adolescentă de 15 ani. Acum, Ana de Armas a făcut în sfârşit pasul dinspre rolurile de adolescentă spre cele de femeie, în serialul "Hispania", în care joacă rolul Nereei, o femeie devenită sclavă după ce familia ei este asasinată în secolul II înainte de Hristos.

Deşi este doar ficţiune, frumoasa cubaneză avertizează: "Nu suport să fiu dominată. În relaţii există două persoane, egale, care fac ce le place".

Este în Spania de doar 4 ani, locuieşte la Madrid şi, după "Mentiras y Gordas", în care a trebuit să filmeze scene nud, a declarat: "Nu-i înţeleg pe cei care vin la film doar să-mi vadă sânii".

Ca actriţă, probabil va mai trebui să filmeze scene fierbinţi, dar Ana nu are nicio problemă să filmeze dezbrăcată. "Dacă scenariul îmi place, o fac, dar nu cred că este interesant pentru nimeni să mă vadă dezbrăcată", a spus Ana.

Pictorialul actriţei din revista DT Lux o contrazice, însă. Cubaneza e mai sexy decât vrea să admită, iar bărbaţii, pe care ea "nu îi înţelege de ce vor s-o vadă" în sânii goi, deja speră la un pictorial în Playboy.

Vezi GALERIE FOTO cu sexy cubaneza

Mai multe