Actriţa Ani Creţu, de la «Vacanţa Mare», însărcinată în 4 luni

13 octombrie 2012 13:06   Actualitate
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, apropiaţii nu au mai văzut-o pe Ani Creţu (34 de ani) pe motocicletă, marea ei pasiune. Se gândeau că poate a păţit ceva, poate are probleme de sănătate.

Adevărul, ţinut secret până acum, a fost dezvăluit: actriţa care a făcut parte din grupul „Vacanţa Mare" este însărcinată în 4 luni. De fapt, „adevărul" începuse să fie vizibil.

„De când am aflat, nu m-am mai urcat decât o singură dată, puţin, la un eveniment monden. Motorul produce trepidaţii, în plus, nu vreau să risc nici măcar ca pasager. Ştiu că nu le poţi avea pe toate. Copilul e o minune, iar dacă ţi se dă, nu îţi baţi joc de ea", a mărturisit Ani Creţu, pentru Click! Ani nu a luat deloc în greutate, nici măcar un kilogram. În schimb, i-a crescut niţel burtica. „Mănânc normal, chiar am superpoftă de mâncare, dimineaţa, în schimb seara am greţuri. Nu ne planificasem să facem un copil, pur şi simplu s-a întâmplat. E o minune pentru amândoi", a mărturisit actriţa, care este împreună cu iubitul ei, Marcel (40 de ani), de mai bine de patru ani. 

Mai multe