Acuzat că are o relaţie cu o minoră, Florin Salam ripostează: «Pentru o aventură, trebuia....»

2 octombrie 2013 19:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitat în platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D, manelistul a explicat că fata este o cunoştinţă de-a copiilor lui, o fată pe care Dani, băiatul lui, a cunoscut-o pe Facebook şi că oricum el are obiceiul să se pupe pe gură cu toată lumea, inclusiv cu copiii lui.

"S-a întercut măsura, pentru o aventură trebuia să fie trecut de 12 noaptea. Acolo eram în maşină, ziua în amiaza mare, e o prietenă de-a copiilor. M-am dus la hotel că acolo stau eu. Eu oricum am obiceiul să mă pup cu oricine, cu copii mei, cu bărbaţi, sunt full option", a spus Salam.

Se pare că băiatul manelistului s-a îndrăgostit de fata respectivă şi i-a trimis pe Facebook nişte mesaje deplasate pentru vârsta lui. Florin a văzut discuţia şi a vrut să vorbească cu fata care îi vrăjise fiul. Aşa că i-a dat întălnire după ce ea termina orele şi s-au dus împreună la hotelul unde stă Salam.

"Eu ştiam că ea are 18 ani, de asta am acceptat să ne întâlnim sa avem o discuţie. Ea şi băiatul meu au avut o discuţie mai deplasată pe Facebook, acolo scria că ea are 18 ani. E prea mic, el s-a îndrăgostit foarte tare de fata asta. I-am luat telefonul şi lui şi lui Betty, că stau toată noaptea pe Facebook. M-am întâlnit cu ea la şcoală, am vrut să vorbim despre băiatul meu. Dacă ar fi să mă întâlnesc cu o femeie, m-aş feri şi eu. Dacă vreau vreo aventură mai deplasată, trebuie să treacă de 12 noaptea", a mai adăugat Florin.

Mai multe