Adelina, hărţuită sexual de Doru de la «Parlament»?

25 iulie 2011 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

La cât de sexy şi de provocatoare este Adelina, nici nu este de mirare că vedetele de sex masculin, aflate pe "Vaporul iubirii", au salivat după ea. Culmea, fosta soţie a lui Liviu Vârciu nu este deloc uşor abordabilă, aşa cum a crezut Doru Isăroiu, solistul trupei "Parlament", care a "mirosit-o" timp de două săptămâni. Atât el, cât şi ceilalţi concurenţi s-au întors acasă cu coada între picioare, căci Adelina s-a ţinut cu nasul pe sus.

Sex, distracţie, destrăbălare şi bârfă la greu pe „Vaporul Iubirii", emisiune difuzată de Antena 1. În ediţia difuzată duminică seară, Fizz a făcut o dezvăluire menită să-l discrediteze pe Doru, solistul trupei "Parlament": „Adelina mi-a zis că nu poate să-l sufere pe Doru. Mi-a zis că, atunci când erau într-un magazin, a venit pe la spate şi se freca de ea, în timp ce Adelina voia să cumpere un cadou: «Uite, alege-o pe asta, pe asta!» Mi se pare un gest destul de urât să vii să te freci de-o femeie. Mi-a zis clar: «Nu-l suport!»", a dezvăluit Fizz.

Conform apropiaţilor lui, Fizz s-ar fi ofticat pentru că a fost eliminat din concurs, motiv pentru care s-a lansat în afirmaţii defăimătoare. Doru nu a fost tocmai cuminţel pe „Vaporul iubirii!", multe dintre concurente arătându-l cu degetul pentru tupeu în abordare, mai ales că nu este liber de contract.

În primăvară, el şi soţia lui, psihologul Nicoleta Vascan, au băgat actele de divorţ, însă, ca o ciudăţenie, nici nu s-au împăcat, dar nici la tribunal nu s-au prezentat, dosarul lor fiind anulat prin neprezentarea părţilor.

Contactat telefonic, Fizz şi-a recunoscut afirmaţiile făcute la Antena 1, însă s-a abţinut de la alte comentarii: „Am spus ce am avut de spus, nu mă mai interesează subiectul, nu vreau să mai comentez".

Rosse Marie i-a aţâţat pe concurenţi cu silicoanele, pe vasul de croazieră

Ca dovadă că pe vasul de croazieră, unde s-a filmat emisiunea „Vaporul iubirii" concurenţii au fost lipsiţi de inhibiţii, stă şi această captură video cu Rosse Marie.

Deloc pudică, ea şi-a afişat, în toată splendoarea, sânii siliconaţi pe punte, sub privirile lacome ale vedetelor de sex masculin, Fizz, Pepe şi Doru Isăroiu. Cu toate acestea, chiar dacă a fost curtată intens, ea tot singură s-a întors acasă.

Citeşte şi:

Adelina Pestriţu şi Rose Marie, show erotic în sânii goi - FOTO

Adelina Pestriţu: «În amor, mă ia repede valul!»

Adelina, la agăţat şoferi în trafic!

Adelina, 20.000 € amendă dacă dă detalii din pat

Sânii i-au adus titlul de Miss pe «Vaporul iubirii»

Mai multe