Adelina îşi plimbă câinele în geantă de 1.500 de euro!

26 septembrie 2010 15:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Liviu Vârciu, este din ce în ce mai ataşată de câinele său, un bichon maltez alb, pe care l-a salvat de la moarte.

Citeşte şi:

«Te urăsc din toată inima!» Şi se însoară din nou cu ea!

Iguana despre Liviu Vârciu: "Era ahtiat după publicitate"

Liviu Vârciu: «Dacă rezistăm un an şi facem un copil, e a opta minune a lumii»

Acum, micuţul Nobby este răsfăţat mai ceva ca un prinţ şi are jucării cât pentru o grădiniţă. De departe însă, cel mai costisitor cadou pe care l-a primit este o geantă Gucci, în valoare de peste 1.500 de euro, special creată pentru el.

Nobby este cel mai răsfăţat căţeluş de pe planetă. Mănâncă numai bunătăţi, se plimbă non- stop şi merge aproape zilnic la cumpărături. Adoră să se plimbe în geanta specială, Gucci, atunci când ieşim în oraş!", ne-a declarat Adelina.

Reporterul Click! l-a scos la plimbare pe simpaticul Nobby

Împăcarea Adelinei Pestriţu cu Liviu Vârciu a fost cu siguranţă subiectul monden al săptămânii trecute. Reporterul Click! s-a oferit să ajute cel mai nou cuplu şi să-l scoată pe căţel la plimbare în parc.

Frumoasa argeşeancă a fost de acord, dar cu o condiţie: să trec un test. Aşa că timp de trei ore l-am plimbat pe căţeluş în parc, l-am ţinut în braţe şi m-am jucat cu el. Totul sub stricta supraveghere a vedetei.

La despărţire tânăra mi-a promis că se va gândi la oferta mea. Cel mai mulţumit va fi probabil Liviu, care va avea parte de linişte la întâlnirile cu noua lui iubită.

Liviu Vârciu: «Nu ştiu cum am putut să stau cu Iguana»

Tatăl lui Liviu Vârciu: «Să n-o prind la mine în curte pe Adelina!»

Sorin Boiangiu: "Relaţia cu Adelina nu a fost un scenariu"

Adelina Pestriţu: «Am avut o noapte albă, foarte frumoasă!»

Mai multe