Adelina: «Iubitul lui Vandici a insistat să ne vedem»

12 octombrie 2010 16:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici nu are noroc în dragoste. După ce, săptămâna trecută, Monica Columbeanu şi-a privit soţul sărutându-se în jacuzzi cu o altă femeie, a venit rândul Ilincăi să fie umilită în public, de către iubitul ei.

Revista „Star" a publicat câteva sms-uri îndrăzneţe dintre fotbalistul Ciprian Marica şi Adelina Pestriţu, în care internaţionalul român o curta asiduu. Insistenţele lui de a se întâlni, fie şi pentru cinci minute, au lăsat-o rece pe Adelina, care i-a retezat din start orice speranţă.

„Mi-a trimis sms-urile după divorţ, dar nu ne-am întâlnit niciodată. Eu nu dau importanţă tuturor telefoanelor pe care le primesc de la bărbaţi şi cu atât mai puţin am făcut-o în perioada respectivă. Marica a încercat să mă cunoască, a insistat să ne vedem. Orice bărbat e dator să încerce, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu mă interesează relaţia lui cu Vandici", a declarat Adelina, pentru Click!

Mereu secretoasă cu problemele din viaţa ei personală, Ilinca a refuzat să dea declaraţii pe marginea acestui subiect: „Nu comentez", s-a rezumat ea să ne declare.

Mai citeşte:

Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zâmbetul»

Ilinca Vandici l-a vindecat pe Marica

Ilinca Vandici se oferă lui Marica

Vandici şi Marica, amor cu năbădăi

Vandici şi fosta lui Marica au dat nas în nas în club!

Iată ce i-a scris

„Dacă nu termini prea târziu diseară, poate ne vedem în drum spre casă, ne vedem 5 minute undeva. Am încredere şi poţi avea încredere. C.M.”

 „Hmmm... te-am sunat. Nu sunt genul şi nu vreau să insist, nu vreau să deranjez. Eşti o fată drăguţă. Mai sunt în ţară până pe 24, dacă în timpul tău foarte ocupat găseşti şi îţi doreşti... ştii numărul meu. Te pupic!”

Citeşte şi:

Adelina: «Împăcarea cu Liviu e ca ciorba reîncălzită!»

Adelina Pestriţu, goală într-un pictorial fierbinte - FOTO

Adelina vrea să fie din nou cu Vârciu: «Aştept un semn de la el»

Liviu Vârciu: «M-au surprins declaraţiile Adelinei! Dacă mă apucă nebuneala o s-o caut»

Mai multe