Adelina Pestriţu: «Ce mi-am dorit în copilărie am astăzi»

2 februarie 2012 16:21   Actualitate
Ultima actualizare:

În ziua în care a împlinit 25 de ani, vedeta Kanal D a privit în urmă, dar şi spre viitor.

Adelina a rămas înzăpezită în drum spre televiziune, unde urma să înregistreze emisiunea pe care o prezintă. Aflată încă în maşină, ea a răspuns întrebărilor lui Mădălin Ionescu, dornic să afle cum se vede viaţa la 25 de ani. "Mă simt bine în pielea mea, nu realizez în totalitate că am această vârstă", a spus ea.

"Este o satisfacţie că eu singură, prin puterile mele, am ajuns undeva şi m-am menţinut acolo. Dorinţa mea este să lucrez în continuare şi să avansez cât mai mult", a mărturisit vedeta pentru emisiunea "Drept la ţintă". Ea consideră că a avut o copilărie fericită, deşi umbrită de un eveniment neplăcut: "Un domn mai puţin lucid m-a accidentat cu maşina. S-a lăsat cu fracturi, cu mers la psiholog...", şi-a amintit ea.

Adelina s-a descris drept "o fată cuminte; şi acum sunt!". Despre prima noapte de dragoste a refuzat să vorbească: "Sunt lucruri personale", a evitat elegant un răspuns. Chiar şi relaţia cu Liviu Vârciu a privit-o cu detaşare: "Nu suntem duşmani, nu l-am considerat niciodată. Eu sunt prietenă cu toată lumea. Important este prezentul".

Ca şi anul trecut, şi în 2012 a primit felicitări încă din clipa în care s-a intrat în ziua de 2 februarie: "Primul bărbat m-a sunat anul trecut la miezul nopţii. Şi anul acesta mi-a dat un mesaj în jurul orei 12 noaptea", a spus vedeta. Şi, chiar dacă pentru ea "bărbatul perfect nu există", se consolează cu reuşitele sale din alte domenii: "Ce mi-am dorit în copilărie am astăzi", consideră Adelina.

Mai multe