Adelina Pestriţu face eforturi mari pentru a-şi achita ratele la bancă - FOTO

14 mai 2012 13:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Adelina Pestriţu e dornică să muncească şi nu refuză niciun contract! Vedeta trage din greu pentru a-şi achita ratele la bancă pe care le-a făcut în urmă cu ceva timp.

Prezentatorea TV susţine că numai prin muncă îşi poate rezolva problemele financiare! Şi cu toate că iubitul ei, Răzvan Ispas, ar putea să o ajute să-şi achite mai rapid datoriile, Adelina refuză cu vehemenţă această posibilitate.

"Mi-am propus ca vara asta să muncesc mult. Vreau să-mi achit ratele pentru apartament, toată lumea are rate la bancă. Am învăţat să mă descurc, nu îmi plâng de milă. Nu e un credit mare, dar trebuie achitat", ne-a declarat Adelina.

Adelina Pestriţu participă săptămânal la diferite prezentări de modă, iar pe lângă asta, bruneta este implicată în  două proiecte la Kanal D.

Răzvan Ispas nu o scapă din ochi pe brunetă

În viaţa privată, Răzvan şi Adelina sunt de nedespărţit! Tânărul afacerist o însoţeşte pe prezentatoare chair şi atunci când e nevoită să plece în afara Bucureştiului. Sâmbătă, Adelina a participat la festivalul de modă de la Craiova, unde a îmbrăcat o rochie de mireasă de 10.000 de euro.

"Îmi este mai confortabil când Răzvan vine cu mine, dar şi lui! Mergem peste tot împreună.  Iar sâmbătă a venit cu mine la Craiova, unde am prezentat o rochie frumaosă de mireasă. Colecţia a aparţinut Andreei Dogaru. Am rămas acolo peste noapte, am plecat a doua zi", a mai declarat Adelina pentru Click!

Mai multe