Adelina Pestriţu: «Îmi vine să arunc trăsnete în stânga şi dreapta»

30 mai 2014 22:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta de la Kanal D şi-a pierdut încrederea în cei din jur, însă, cu toate astea, reuşeşte să treacă peste probleme gândind pozitiv.

Adelina Pestriţu s-a simţit trădată de nenumărate ori, însă, crede ea, a avut de învăţat din fiecare experienţă trăită. Fosta soţie a lui Vârciu a avut o perioadă mai grea, căci s-a trezit într-un scandal de toată pomina cu Raluca Tănase (trupa Bambi).

Recent, cele două şi-au trimis mesaje acide prin intermediul reţelei de socializare.

Azi, Adelina şi-a expus gândurile pe Facebook.

"Nu de puţine ori m-am trezit in mijlocul unei furtuni fara ca eu sa fiu forta care genereaza acest lucru si poate ca lucrul acesta m-a facut mai sigura pe picioarele mele. Am invatat, insa, ca de cele mai multe ori e bine sa taci, să asculti zgomotul din jur si sa lasi fiecare nor sa-si faca de cap pana cand ultima picatura se va scurge din el.

Si cu toate ca nu de putine ori imi vine sa arunc trasnete in stanga si dreapta, prefer sa-mi gasesc in interior forta care ma face sa zambesc frumos spre cer si sa astept soarele. Energia pozitiva din Univers e singurul lucru adorabil cu care omul se poate alimenta. Restul e trecator si mult prea neinsemnat", a scris Adelina.

Mai multe