Adelina Pestriţu şi Gina Pistol, contracte de 2.000 € după ce au rămas singure!

3 martie 2012 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

N-au avut noroc în dragoste, dar le merge strună în viaţa profesională! Despărţirile de iubiţi le-au umplut buzunarele, astfel că, după ce le-au spus „adio" partenerilor, au pus mâna pe contracte „grase". Adelina Pestriţu, Gina Pistol, Mădălina Pamfile sau Daiana Anghel se pot lăuda că au ajuns vedete tv „peste noapte".

Divorţul de Liviu Vârciu i-a adus Adelinei numai reuşite pe plan profesional. Din soţia casnică, ţinută sub papuc, bruneta a reuşit, cu paşi mărunţi, să se transforme într-o adevărată vedetă tv.

Imediat după despărţirea de cântăreţ, în mai 2010, Adelina a primit rolul de asistentă tv în emisiunea „Răi da Buni", de la Antena 2, în locul Marinei Dina, unde primirea un onorariu de aproximativ 500 de euro, conform unor surse din anturajul ei.

N-a trecut bine o lună şi frumoasa brunetă a părăsit ograda lui Mihai Morar. I-a convins pe mai-marii postului Kanal D că are toate atuurile necesare pentru a avea propria emisiune.

Aşadar, Adelina s-a „făcut" cu un show săptămânal, „D-Paparazzi", semnând un contract de aproape 2.000 de euro pe lună.

În paralel, bruneta a făcut ce a făcut şi a reuşit să obţină „binecuvântarea" şefilor de la Kanal D să participe la o emisiune al unui post tv concurent.

Astfel că, timp de o lună, în vara lui 2011, Adelina s-a îmbarcat pe „Vaporul iubirii", la Antena 1, şi a plecat într-o croazieră de unde s-a întors acasă cu nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de euro, conform aceloraşi surse.

Adelina şi Liviu, dragoste cu năbădăi

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au căsătorit în 2009, dar căsnicia lor a rezistat doar un an.

Au divorţat în mai 2010 şi timp de câteva luni şi-au adus vorbe grele, pentru ca în toamnă să se logodească din nou, în direct la "Happy Hour".

Logodna nu a durat mai mult de două săptămâni şi, oficial, cei doi au declarat că îşi vor vedea fiecare de drumul său. Numai că drumurile lor s-au "intersectat" de mai multe ori.

Gina Pistol a semnat cu Euforia TV

Nici bine n-a pus punct relaţiei de iubire cu Nicola, bărbatul lângă care şi-a petrecut ultimii şase ani, că Gina Pistol a dat lovitura.

Fostul iepuraş „Playboy" a semnat, de curând, un contract cu postul tv Euforia şi, mai mult, s-a şi apucat de filmări.

Manechinul va fi gazda unui show culinar care va începe pe 19 martie, şi va fi remunerată cu aproximativ 2.000 de euro.

Mădălina Pamfile, asistenta lui Capatos

Bruneta s-a iubit cu primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi a avut de câştigat.

După despărţire, Mădălina Pamfile a aterizat, fără probe sau pile, direct în platoul emisiunii „Un show păcătos", de la Antena 1.

„Eleva" lui Mazăre i-a luat locul Biancăi Drăguşanu, fiind colegă acum cu Daniela Crudu, având un salariu de 500 de euro lunar.

Daiana Anghel, cu silicoanele în ograda turcilor

Blonda a bifat o scurtă, dar prolifică, poveste de amor cu Andrei Hrebenciuc care a iubit-o atât de pătimaş încât i-a făcut cadou o pereche de silicoane.

Şi-a arătat noii sâni la pupitrul ştirilor de prânz Kanal D, la scurt timp după despărţirea de Hrebe Junior.

Daiana Anghel are un salariu de aproximativ 1.500 de euro.

Pepe, din braţele Zăvorancei, direct pe vapor

Abia dacă s-a uscat cerneala pe actele de divorţ, că Pepe şi-a făcut bagajul şi a plecat într-o croazieră de lux.

El a fost prezentatorul show-ului „Vaporul iubirii", difuzat de Antena 1 în vară, unde s-a distrat, vreme de o lună, cu cele mai sexy fete din showbiz.

Pentru acest „efort", cântăreţul a încasat 10.000 de euro.

Mai multe