Adelina: «Şi ce dacă mama vinde haine în bazar?»

10 ianuarie 2011 15:29   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce în presă au apărut materiale care relatau faptul că mama sa vinde haine într-un bazar, Adelina s-a indignat foarte tare, considerând că familia ei a ajuns ţinta ziariştilor.

S-a dus la ea, a hărţuit-o, mama nu vroia să vorbească cu el şi el a insistat foarte mult. A întrebat-o dacă nu îi e ruşine cu mine că am pozat sexy, a făcut mişto de ea”, a povestit Adelina în emisiunea Drept la ţintă.

Bruneta a ţinut să sublinieze că nu îi este ruşine că mama sa munceşte ca orice om normal şi că îşi asigură traiul din comerţ de când se ştie. Ceea ce a supărat-o foarte tare a fost aluzia ziaristului că aceasta ar fi fost de etnie romă.

Şi ce dacă mama vinde haine? A avut multe magazine, ea vinde haine pentru că face comerţ de mulţi ani. Care e problema? Ce, dacă sunt persoană publică trebuie să avem toţi vile şi maşini luxoase? Era un copil de o altă etnie pe lângă mama şi ziaristul a întrebat-o pe mama dacă e copilul ei. Foarte urât.

Vedeta a povestit că până să intre în showbiz, o însoţea pe mama ei la diferite târguri şi vindea haine, la fel cum face femeia şi acum.

Mai multe