Adevăratul motiv pentru care Dan Bordeianu s-a despărţit de Adela Popescu!

7 mai 2013 9:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitat îm emisiunea Draga mea Prietenă de la Kanal D, Dan Bordeianu a vorbit despre felul în care a ajuns la concluzia că relaţia sa cu Adela Popescu este la final, deşi cei doi s-au despărţit cu mai mult timp în urmă.

Dan Bordeianu a povestit că relaţia de trei ani pe care a avut-o cu Adela Popescu s-a consumat de la sine şi că venise timpul să înceteze să se mai vadă.

"M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si consum acea relatie.

Cand eram in telenovela, eu nu am vrut sa dau interviuri. Apoi m-am trezit cu invitatii la emisiuni. Nu mi se pare normal",

El a vorbit şi despre cariera sa şi despre felul în care percepe meseria pe care şi-a ales-o. "Eu cant doar la sprit, nu scot piese acum. Sunt pe YouTube. Respect meseria asta, e o arta cu regulile ei pe care trebuie sa le respecti. Sunt actor si am vazut ca si meseria de cantaret e la fel, nu ma apuc eu sa ma dau poli... Apar la tv doar cand am lucruri de spus. M-am apucat de un proiect independent de teatru. Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele. Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari", a adăugat el.

Mai multe