Adevărul despre tatăl surorilor Luciu. O bătea pe mama lor, dar l-au iertat. Iuliana: «Am trecut peste...»

25 aprilie 2014 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicoleta şi Iuliana Luciu au avut o copilărie dificilă. Tatăl lor avea probleme cu băutura şi îşi bătea soţia. Vineri, la "Acces direct", Iuliana a povestit detalii din viaţa familiei.

Ion Luciu este alcoolic şi s-a despărţit de mama fetelor lui. Legătura cu ele s-a răcit, iar acum pare chinuit de regrete. El mers joi seară la Kanal D, iar a doua zi fiica lui cea mai mică a reacţionat.

"Nu-mi place că a mers acolo. Dar senzaţionalul se vinde foarte bine. Lui îi place băutura, dar nu bea mereu", a spus Iuliana Luciu.

"În trecut au mai fost cazuri de violenţă domestică. Dar nu s-a atins de mine şi de Iuliana. Cu mama avea ce avea. Dar am trecut peste..."

"Nu este adevărat că l-am abandonat. Astăzi am fost la el şi am vorbit. Mi-a promis că nu mai merge în vreun platou de televiziune. Vreau să-l cred. Probabil că el a fost instruit în privinţa anumitor răspunsuri, pentru că el nu vorbeşte atât de mult. Şi mai ales nu vorbeşte cu presa".

Iuliana Luciu a mai spus că nu s-a supărat pe sora ei că a deschis subiectul cu tatăl alcoolic. "Aşa e ea, mai sinceră. Cred că aceste probleme trebuie să rămână în familie. Noi suntem firi diferite", a precizat ea.

Nicoleta Luciu a vorbit în urmă cu câteva zile despre neînţelegerile pe care ea, sora şi mama le-au avut cu tatăl ei.

Tatăl Nicoletei, Ion Luciu, nu-şi cunoaşte nepoţii: «Nu ştiu cum îi cheamă pe tripleţi»

Mai multe