Adevărul despre viaţa Monicăi Gabor cu iubitul chinez! O prietenă face dezvăluiri

12 noiembrie 2013 19:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Gabor se laudă că duce o viaţă de huzur în America şi se pare că aşa stau lucrurile. O prietenă bună a vizitat-o recent pe fosta doamnă Columbeanu chiar în locuinţa unde stă cu iubitul ei chinez, Mr. Pink.

Delia Antal este una dintre cele mai bune prietene ale Monicăi Gabor. Cele două s-au apropiat şi mai mult de când au trăit drame asemănătoare. Artista şi-a pierdut de curând tatăl şi, la fel ca Monica Gabor, ştie ce înseamnă să suferi departe de casă.

Actriţa a povestit cu lacrimi în ochi despre aceast episod trist din viaţa ei.

Recent, Delia Antal a vizitat-o pe Monica în America, fix în apartamentul în care locuieşte cu Mr. Pink şi despre care s-a vehiculat că ar plăti o chirie de 14.000 de dolari lunar. 

"Ei sunt o familie, locuiesc împreună în acel apartament. Nu ştiu dacă este cumpărat sau închiriat, dar eu cred că este totuşi cumpărat. Chiar dacă ar sta în chirie, 14 000 de euro este o sumă mică, comparativ cu Londra, unde chiriile unui penthouse ca al lor pot ajunge şi la 30 000 lire pe lună", a spus Delia Antal, la Acasă Tv.

Delia Antal susţine că Monica duce o viaţă de lux în America şi că are posibilitatea să-şi achiziţiioneze singură un apartament dacă ar fi cazul.

Mai multe