Adina Buzatu, senzaţii tari cu satârul de bucătărie!

4 noiembrie 2010 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată la "Cireaşa de pe tort", stilista Adina Buzatu a înlocuit pentru o zi fineţea stofelor de cashmir şi a cravatelor de mătase cu ustensilele "neprietenoase" de bucătarie.

Recunoscută pentru atenţia la detalii când vine vorba de profesia ei, Adina nu s-a lăsat mai prejos nici de data aceasta, punând la punct totul cu mare atenţie - de la meniu, procurarea celor mai proaspete ingrediente şi prepararea lor cu mare atenţie, până la aşezarea mesei şi primirea inviţatilor.

"Nici un efort nu a fost prea mare pentru mine, având ca invitaţi trei gentlemeni desăvârşiţi - maestrul Nelu Ploieşteanu, omul politic Marius Marinescu şi celebrul cantautor Mihai Constantinescu. Fiind preocupată de imaginea domnilor, am ales un meniu light, sănătos, dar totodată săţios", a declarat Adina.

Aparent  uşor, meniul a necesitat mari eforturi din partea stilistei care a trecut prin nenumărate încercări. "Cireaşa de pe tort" a fost, fără doar şi poate, momentul când Adina a luat cel mai mare satâr de bucătarie ca să toace pătrunjelul, spre îngrijorarea tuturor celor prezenţi.

Mai multe