Adina de la trupa Heaven şi-a prins fostul soţ cu amanta într-o parcare!

27 iulie 2012 17:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Adina Postelnicu, lidera trupei "Heaven", are, la 33 de ani, o poveste de viaţă demnă de o telenovelă. Ea a rămas cu traume, după ce, în urmă cu şase ani, l-a prins pe fostul soţ, teologul Bogdan Pîntea din Vaslui, giugiulindu-se cu amanta într-o parcare. Acum nu vrea să mai audă de căsnicie în ruptul capului!

O poveste de dragoste care a durat zece ani s-a sfârşit cu un scandal de proporţii şi a lăsat în urmă multă suferinţă.

În 1996, Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, avea să se îndrăgostească de Bogdan Pîntea (foto jos), cel care, cu patru ani mai târziu, în 2000, i-a devenit soţ.

Ea era solistă, el urma Facultatea de Teologie. După şase ani de căsnicie, în 2006, solista a decis să divorţeze, după ce a aflat că soţul ei, o înşela cu sânge rece.

Frumoasa blondă a bănuit că acesta are o amantă, aşa că a angajat nişte detectivi particulari pe care i-a pus pe urmele lui.

După numeroase investigaţii, aceştia au informat-o că soţul ei are pe altcineva. Detectivii l-au surprins în tandreţuri cu o altă femeie, într-o parcare şi l-au dat în vileag.

"El m-a minţit ani întregi! Mereu mă asigura că nu are pe altcineva. Mă acuza în schimb pe mine că am aventuri, ca să se scoată el", a povestit Adina la acea vreme.

După ce dragostea i-a fost trădată, Adina a rămas cu un gust amar şi acum priveşte cu ochi "răi" o nouă posibilă căsnicie.

În ciuda scandalului de atunci, Adina şi Bogdan au rămas totuşi amici.

"Am rămas prieteni foarte buni şi asta e tot ce contează în final. Indiferent de ce am trăit în trecut, prietenia noastră e sinceră. Atunci eram doi copii", a declarat Adina pentru Click!

Bogdan Pîntea şi-a refăcut viaţă lângă altă femeie şi are şi un copil.

Deşi a absolvit Facultatea de Teologie şi şi-a dat şi masterul în acelaşi domeniu, Bogdan nu a profesat în această meserie de preot.

De aproape patru ani se iubeşte cu un arhitect

După divorţ, Adina s-a refugiat în braţele lui Dan, care e de profesie arhitect.

Cei doi se iubesc de aproape patru ani, însă nu se gândesc la căsătorie.

Adina s-a "fript" o dată şi nu vrea ca experienţa să se repete, motiv pentru care amână tot mai mult acest moment.

"Nu am de ce să mă grăbesc, nu mă ţine un act, deocamdată nu vreau să mă gândesc la căsătorie.

Lăsăm lucrurile să vină de la sine. Un act nu ne face relaţia mai frumoasă sau ne ţine legaţi de ea şi aici vorbesc din propria experienţă. Ştiu ce înseamnă asta", ne-a spus ea.

Mai multe