Adora a primit de ziua ei un tort de marţipan în formă de pian

24 aprilie 2014 17:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Solista care s-a făcut remarcată în Grecia cu piesele ei şi-a sărbătorit zilele trecute ziua de naştere, primind o petrecere surpriză unde a primit multe cadouri senzaţionale

Adora şi-a serbat ziua alături de prietenii cei mai buni cu care s-a distrat foarte bine. A făcut karaoke şi a avut parte de o surpriză în care prietenii i-au adus multe peruci şi ochelari de soare. Pe lângă buchete imense de flori, solitsa a primit şi o piesă nou nouţă pe care o va lansa cât de curând dar şi o excursie în Budapesta, în Ungaria, unde s-a simţit excelent. Tot în seara cu aniversarea Adora a primit şi un tort mai special în formă de pian, cu marţipan.

„Am fost surprinsă cu o petrecere surpriză unde am făcut karaoke alături de prietenii mei, ne-am distrat până noaptea târziu. M-am simţit excelent alături de oamenii dragi care m-au onorat cu prezenţa. Am primit cele mai frumoase cadouri şi le mulţumesc pentru acest lucru. Iar vacanţa a fost extraordinară, sper să repet experienţa cât de curând", ne-a povestit Adora.

Mai multe