Adora a venit special din Bulgaria pentru a participa la «Cross Click Sănătate»

8 iunie 2014 10:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Revista "Click! Sănătate", susţinută de Federaţia Română de Atletism, Direcția Tineret și Sport şi Primăria Municipiului Bucureşti, a organizat duminica aceasta a șasea ediţie a crosului "Click! Sănătate", în cadrul campaniei "Alerg pentru sănătate"

După cele două cross-uri organizate de „Click! Sănătate" au urmat minute întregi de muzică bună susţinută de trupa The dAdA, Tara, Adora, Fredy, Andrei Leonte şi Liviu Teodorescu.

Toţi cei care au urcat pe scenă au făcut show şi au incins atmosfera deşi era foarte cald afară. Băieţii de la The dAdA şi-au uitat unul dintre instrunente acasă şi unul dintre băieţi au tras o fugă înapoi la studio ca să îl aducă.

Adora s-a întors special din Bulgaria, ca să cânte la acest eveniment şi după un lung drum şi obositor a ajuns la timp alături de două dintre dansatoarele ei cu care au încins scena. După show a dat o mulţime de autografe tinerilor aflaţi în zonă.

Tara a fost şi ea prezentă şi a înfierbântat şi minţile celor prezenţi la eveniment după ce în urmă cu câteva zile a apărut într-o revistă specială dedicată bărbaţilor

Andrei Leonte a răspuns prezent invitaţiei de a cânta la „Cross Click Sănătate" şi la sfârşitul recitalului, a fost solicitat să de autografe. Printre cei care i-au solicitat autograf a fost şi o persoană mai în vârstă, care l-a vrut direct pe tricou.

Fredy a ajuns la eveniment la timp, însă din cauza emoţiilor a rătăcit CD-ul cu piesele. L-a găsit la timp şi a intart pe scenă, unde a cântat două piese.

Liviu Teodorescu a dat o mulţime de autografe înainte să urce pe scenă şi a cântat câteva piese. Solistul de la Vocea României a afişat un look nou, purtând ochelari şi pălărie.

Mai multe