Adrian Enache, PR la restaurantul Iulianei Marciuc

24 august 2012 8:55   Actualitate
Ultima actualizare:

De dragul litoralului românesc, Iuliana Marciu a petrecut aproape toată vara la mare! Şi pentru a nu sta degeaba, prezentatoarea emisiunii "Confesiuni", de la TVR1, şi-a deschis şi o mică afacere, care i-a mers strună!

Adrian Enache, iubitul Iulianei, nu a prea avut timp de stat la plajă, fiind prins între filmări şi concerte, însă atunci când îşi făcea apariţia la mare, artistul era de-o amabilitate ieşită din comun. Vorbea cu toţi clienţii şi le explica cât de delicoasă e mâncarea la restaurantul lor.

"Adrian a fost foarte amuzat! Nu era om cu care să nu vorbească. Le spunea tuturor cât de buni sunt cartofii copţi umpluţi cu ingrediente. Nu a prea avut când să stea la mare, dar mă ajuta când avea liber", ne-a declarat Iuliana Marciuc.

Prezentatoarea mai are un restaurant în Capitală

Iuliana deţine un restaurant italienesc pe bulebardul Decebal, însă  vara, cum toată lumea e plecată în vacanţă, nu-i prea calcă nimeni pragul. Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au intrat cam de doi ani în domeniul afacerilor cu restaurante pentru a mai face un ban în plus.

Mai multe