Adrian Iovan s-a îngrăşat la loc într-o lună

21 iunie 2013 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

De supărare, în doar o lună, Adrian Iovan a reuşit să pună la loc cele 27 de kilograme pe care le pierduse în două luni. Acum, fostul pilot poartă din nou cămăşi foarte largi, care au rolul de a-i ţine la „adăpost” burta.

După divorţul de Romaniţa şi după ce statul i-a micşorat pensia cu 80%, Adrian Iovan (54 de ani) s-a îngrăşat pe fond nervos, ajungând să cântărească 140 de kilograme. Se mişca precum un robot din cauza colăceilor de grăsime şi ajunsese să nu-şi mai poată lega şireturile la pantofi.

Acestea au fost motive întemeiate pentru ca fostul pilot să se pună serios pe slăbit. Pasenţa i-a reuşit cu ajutorul unei diete, în urma căreia a devenit mai suplu şi totodată a reuşit să-şi recapete tonusul cu ajutorul căruia odinioară o cucerea pe Romaniţa.

Mai: După o dietă de două luni, fostul pilot slăbise mult

Acum însă, surpriză! La doar o lună de când a fost surprins mai slăbuţ cu aproape 30 de kilograme, Iovan şi-a recăpătat silueta pufoasă.

Cu o bancnotă de o sută de lei în mână, două telefoane şi o cartelă reîncărcabilă pe care se chinuia să le ţină, aşa l-au surprins fotoreporterii Click! pe Adrian Iovan, zilele trecute, în timp ce se pregătea să traverseze o stradă.

Guşa, obrajii umflaţi şi burta ca un balon acoperită de o cămaşă închisă la culoare, cu dungi, l-au dat de gol pe fostul soţ al Romaniţei! E clar că pensionarul are probleme. „Da, m-am îngrăşat, şi?! Sunt supărat, m-am lăsat de dietă, dar poate o ţin peste zece minute", ne-a spus Adrian Iovan pe un ton grav.

De la 1 martie, Adrian Iovan a început un regim alimentar drastic, numit Dukan, o dietă care presupune mese fixe şi alimente sărace în calorii. Astfel, fostul pilot a mâncat în acea perioadă, dimineaţa şi seara, doar două linguri de tărâţe de ovăz cu iaurt degresat şi bea o cafea. Apoi, la prânz, putea consuma, pe grătar sau la cuptor, peşte, pui, iepure sau vită, dar niciodată porc sau raţă. De la 140 de kilograme, acesta a ajuns să cântărească 113 kilograme, şi intenţiona să mai slăbească încă vreo 20 de kilograme.

Mai multe