Adrian Pescariu, izolat în munți: ”Șoferul m-a lăsat fără haine în frig”

19 octombrie 2010 11:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe scenariul Monicăi Columbeanu care a fost abandonată în trafic de șoferului ei, la fel și Pescariu a fost lăsat de izbeliște de cel care îi conducea mașina. Doar că în cazul make-up artistului situația e mai urâtă decât cea în care a fost soția lui Iri. Acesta a rămas fără haine, mașină și chei în munte la niște temperaturi greu de suportat sumar îmbrăcat.

”Care din prietenii mei vin să mă recupereze de la munte că m-a abandonat șoferu pe aici( a plecat fără să-mi zică după ce am țipat la el pentru că eram și eu un pic stresat)” , a scris acesta pe messenger.

Epuizat și nervos din cauza filmărilor din zona Castelului Bran, sumar îmbrăcat la temperaturi scăzute, Adrian Pescariu a ridicat puțin tonul la șoferul său care îi ținea haina în timp ce filma.

Supărat că era ținut din scurt, trebuia să-i poarte grija lucrurilor și nici nu avea voie să vorbească cu nimeni din echipă ca să nu intre în discuții sau să spună ce nu ar trebui, șoferul s-a enervat și a plecat cu cheile și cu hainele, lăsându-l pe make-up artist aproape gol în frig.

Potrivit unor surse apropiate șoferului, se pare că acesta s-a supărat atât de tare încât a plecat de la munte, în timp ce Pescariu filma, fără nicio explicație și l-a lăsat în maieu și pantaloni de trening, tot bagajul lui fiind în cameră, iar cheile la el.

Contactat telefonic de Click!, Adrian nu a vrut să comenteze incidentul precizâd doar că: ”Sunt în regulă, totul a fost o întâmplare ce i se poate întampla oricui”.

Mai multe