Adrian Ţuţu, blamat şi înjurat de internauţii români

26 aprilie 2011 5:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Atât forumurile cât şi reţelele de socializare au fost asaltate cu mesaje de protest. Cei mai mulţi au fost revoltaţi că nu talentul, ci cazul a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Iată mai jos câteva din mesajele postate pe Twitter şi pe alte reţele de socializare.

Andrei: "Nu mă aşteptam să câştige băiatul ăsta. Mă aşteptam la Narcis sau Agache. Nu va mai uitaţi de acum înainte la emisiune. Asta dacă într-adevăr v-a deranjat rezultatul."Adrian Ţuţu este marele câştigător de la «Românii au talent» VIDEO

Irina: "Acum e câştigătorul, nu mai e cale de întoarcere, dar sper ca pe viitor să nu se mai folosească de trecutul lui pentru a ajunge undeva. E ruşinos."

Didi Dumitrescu: "Eu am fost surprins să-l vad în finală! Când am văzut că a câştigat am fost dezamagit. Să fim seriosi - Adrian Ţuţu putea lua, cu maximă indulgenţă, o menţiune şi asta pentru că are o poveste tristă. "

Mihai Toader: "S-a mai dovedit încă o dată că românii nu au talent la a aprecia valoarea".

Razvan Bibire: "Io n-am înţeles încă: care-i talentul lui Ţuţu ăsta?"

Citeşte mai multe mesaje pe adevarul.ro!

Nici Sylvia nu îl place!

Frumoasa cântăreaţă este revoltată de câştigătorul celui mai urmărit show de televiziune din România.

Sylvia a urmărit «Românii au talent» cu sufletul la gură, sperând ca unul dintre favoriţii ei să câştige concursul, însă asta nu s-a întâmplat. De fapt, cântăreaţa ar fi vrut ca oricine altcineva să câştige show-ul, în afară de Adrian Tuţu, pentru că ”este Guess Who wanna be.”

Sylvia, nemulţumită de «Românii au talent»: «Rezultatul votului este penibil»

Mai multe