Adriana Bahmuţeanu: «Am vorbit cu avocaţii mei, Oana Zăvoranu trebuie să probeze ce a declarat»

27 aprilie 2012 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

"Nu vreau să ne mai porcăim pe la televizor, nu vreau să deschid un război. Nu mă interesează ce zice", a afirmat Adriana Bahmuţeanu la "Happy Hour". "Ce-am avut să-i spun i-am spus, foarte elegant. N-am jignit-o în nici un fel", a afirmat ea. Totul ar fi început de la o declaraţie a lui Prigoană, la un post tv: "A zis că nu crede că Pepe şi Oana se vor împăca, ci că va trăi cu Raluca până la adânci bătrâneţi şi vor face mulţi copii", a explicat invitata lui Măruţă.

"E logic ca, atunci când se însoară cineva, să nu se însoare cu scopul de a se despărţi după un an. Dimpotrivă, îi urezi toate cele bune!", s-a mirat "Bahmu". "Şi Oanei îi doresc la fel, m-aş bucura să fie fericită, să-şi realizeze visurile, să nu mai plângă la televizor", a mai spus aceasta.

Adriana s-a gândit şi la o altă cauză pentru care Oana este atât de vehementă la adresa ei: "Cum îţi explici că a apărut tocmai acum, când soţul meu candidează la Primărie?", l-a întrebat ea pe Cătălin Măruţă. "Dar mi se pare abject să o ataci pe nevasta omului! Atacă-l pe candidat, nu familia lui!", s-a revoltat ea.

Chiar şi aşa, a ţinut să răspundă acuzaţiilor care i-au fost aduse de Oana Zăvoranu: "E treaba mea cum mi-am trăit viaţa când eram în divorţ, a fost o perioade de aproape un an, e fix problema mea cu cine ieşeam atunci. Nu îmi înşir iubiţii la televizor, nu vin să spun că unul o are mai mare sau mai mică", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Iar treburile casnice ar fi împiedicat-o să o sune pe Oana, aşa cum a afirmat aceasta din urmă: "Am doi copii de crescut, e greu să stai la poveşti la telefon. Copiii te solicit, iar eu vreau să fiu o mamă bună", s-a justificat ea. "Mă bucur însă că sunt printre cei cu care s-a certat: Adrian Sârbu, Lazarov... numai personalităţi, este o onoare să fiu pe aceeaşi treaptă cu ei", a glumit soţia lui Prigoană.

Deşi pe fosta soţie a lui Pepe a considerat-o cândva prietenă, iar acum "o rog să îngropăm securea războiului", Adriana Bahmuţeanu ar apela şi la alte metode pentru a o face pe Oana Zăvoranu să înceteze cu atacurile: "Mă jigneşte foarte tare. Am vorbit cu avocaţii mei, trebuie să vină cu probe".

Mai multe