Adriana Bahmuţeanu, ameninţată de Prigoană cu divorţul: «O să am o fată»

8 mai 2014 21:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că o nouă despărţire în cuplul Adriana Bahmuţeanu - Silviu Prigoană se apropie cu paşi repezi. După ce ieri, Adriana a vorbit cu lacrimi în ochi din căsnicia lor, Astăzi, prigoană a spus că este dispus să divorţeze de brunet dacă nu-i face o fată.

Silviu Prigoană a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii "Wowbiz" despre un nou divorţ de soţia sa, Adriana Bahmuţeanu. Se pare că afaceristul îşi doreşte foarte mult o fiică şi este dipus să o facă cu orice preţ, chiar dacă asta înseamnă despărţireade mama fiilor săi.

"O să am o fată, o să vezi! Cu Adriana sau nu... Nici nu contează cu cine!", a declarat în stilul bine cunoscut Silviu Prigoana.

Politicianul a mărturisit că a mai renunţat la o căsnicie, din cauză că fosta sa nevastă nu a vrut să-I facă tătic din nou, aşa cum îşi dorea.

"Eu am fost casatorit cu o doamna de care am divortat pentru ca nu a vrut sa mai faca copii! Cu totul ca am avut o intelegere! Adriana a spus ca in perioada asta nu mai vrea copii. I-am spus, mai gandeste-te mult ca o sa-l fac cu altele!", a mai spus Silviu Prigoana.

Mai multe