Adriana Bahmuţeanu îi ia apărarea lui Salam: «Nu e primul artist care s-a drogat»

16 octombrie 2013 5:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Florin Salam a fost acuzat de procurorii DIICOT că ar face trafic cu droguri, iar manelistul a recunoscut chiar că s-a drogat timp de doi ani. Buna lui prietenă Adriana Bahmuţeanu îi sare însă în apărare.

Bahmu susţine că manelistul nu e primul care s-a drogat din showbiz. Mai mult, motivul pentru care Salam a lua cocaină e că a trecut prin clipe grele de la moartea soţiei.

"E un mare artist, dar nu e un om fericit. Într-un moment de cumpănă, a încercat ceva interzis. Trebuie dovedit că Florin Salam a făcut trafic de droguri. Salam a fost chemat în America să semneze un contract cu Universal Studios și asta cu siguranță crează invidii. Nu e nici primul, nici ultimul din showbiz care s-a drogat. A trecut printr-o perioadă proastă, i-a murit soția", a declarat Adriana pentru Antena 1.

Mai mult, ea crede că nici anturajul nu îl ajută pe Salam, care are obiceiul de a cânta pentru interlopi: "Gândiți-vă și la anturajul lui Florin Salam. El cântă pentru interlopi. Acolo e o lume pestriță. Nici lui nu îi place lumea asta. El a vrut să plece din țară, să o ia de la capăt. Să fie perceput ca un artist, nu ca un manelist care cântă la interlopi".

EXCLUSIV Salam, n-aveai cum să te laşi singur de cocaina!

Florin Salam recunoaşte: «Mă droghez de când mi-a murit soţia»

Mai multe