Adriana Bahmuţeanu îşi duce fiul cel mare la psiholog - FOTO

12 noiembrie 2012 15:42   Actualitate
Ultima actualizare:

În contextul situaţiei familiale delicate prin care trece, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) l-a dus pe fiul său cel mare, Maximus (5 ani), la psiholog. Ea a fost surprinsă, vineri seară, de fotoreporterii Click! intrând la un cabinet de psihologie din zona Tineretului.

Vedeta Antenei 2 şi băieţelul ei au stat la psiholog peste o oră.

Surse din apropierea acesteia spun că ea ar fi apelat la un specialist pentru a-şi ajuta copilul să treacă mai uşor peste această perioadă în care părinţii lui sunt despărţiţi.

La plecare, vedeta şi fiul ei au purtat o discuţie serioasă

Psihologul Andreas Hniatiuc ne-a explicat că iniţiativa vedetei este binevenită. „Demersul este de apreciat, cu atât mai mult cu cât ruptura dintre părinţi se produce la o vârstă la care orice schimbare în viaţa copilului poate declanşa o formă de dezechilibru emoţional. Poate fi vorba doar despre o simplă evaluare a stării clinice a copilului, nu neapărat de o intervenţie terapeutică", ne-a spus psihologul Hniatiuc. (www.lapsiholog.com)

Specialistul a atras atenţia că un copil care e martor la destrămarea familiei sale poate fi marcat de eveniment toată viaţa.

„Teama pierderii unuia dintre părinţi poate declanşa anxietate de separare", ne-a mai spus psihologul.

Silviu Prigoană se bucură de viaţa de «burlac»

La sfârşitul lunii august, după o dispută cu soţul său, Adriana Bahmuţanu a părăsit domiciliul conjugal, luându-i cu ea şi pe cei doi copii, Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani). La scurt timp după ce vedeta a plecat de acasă, Silviu Prigoană a intentat divorţ.

În cele aproape trei luni de când s-a separat de soţia lui, el nu şi-a mai văzut copiii. Nici măcar de ziua lui Maximus, milionarul nu a dat nici un semn. Aceeaşi atitudine de indiferenţă a avut-o şi de Sfinţii Mihail şi Gavriil, când ambii săi băieţi şi-au aniversat ziua onomastică.

Silviu Prigoană s-a distrat la petrecerea Realitatea TV, cu foştii angajaţi

Nu şi-a sunat copiii, iar de petrecere nici nu s-a pus problema. În schimb, vineri seară, Prigoană a chefuit până târziu la o sindrofie pe care a organizat-o în cinstea postului Realitatea TV, unde a fost acţionar.

Deputatul a postat pe Facebook o fotografie din care se poate observa cu uşurinţă cât de bine s-a simţit la petrecere. În fotografie, alături de el apare, într-o ipostază haioasă, jurnalista Mara Bănică, care i-a fost angajată când acesta deţinea Realitatea TV.

Mai multe