Adriana Ikim: «Ţiriac a făcut dragoste cu mine de parcă nu mai exista mâine»

21 septembrie 2010 5:33   Actualitate
Ultima actualizare:

UPDATE: Adriana Ikim şi-a cerut iertare în direct lui Ion Ţiriac. Click pentru amănunte!

Adriana a precizat pentru cotidianul „Naţional" că în cartea ei nu a menţionat numele miliardarului, dar vine cu o lămurire. „Personajul despre care am scris e Ion Ţiriac. Ne-am cunoscut imediat după 1995 şi atunci a început totul", a mărturisit fostul model pentru Naţional, adăugând că relaţia avută cu fostul tenismen a fost dificilă.

Numai cuvinte dure a avut de spus Adriana Ikim despre Ţiriac. „El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj"

Chiar şi aşa, ea a apreciat la Ţiriac faptul că traia cu pasiune fiecare clipă din viaţă.

Iată şi un pasaj din cartea Adrianei în care aminteşte despre o întâlnire intimă dintre cei doi: „Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica. M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista."

Citeşte şi

Ferenţ a scos la vânzare maşina  de la Ţiriac

Ion Ţiriac: «Suntem sclavii americanilor»

Ion Ţiriac: «Aş cumpăra tot Madridul»

Ferenţ, ţi-a luat bolid nou Ţiriac?

Ţiriac şi-a turnat colegii la Secu

Ţiriac a abandonat avionul care era s-i ucidă fiul

Fosta iubită a miliardarului a mai menţionat despre acesta că nu ştie să iubească. „Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu."

Relaţie dintre cei doi s-a încheiat din cauza unei amante egiptene a lui Ţiriac. „Mi-a dat nişte bilete pentru concursul de tenis, dar a făcut tâmpenia să-mi zică să merg la secretară să le iau... Mă duc la secretară şi în timpul ăla apare o domnişoară. Şi am întrebat cine e domnişoara şi mi se spune: iubita şefului. Era vorba de Sofie, iubita lui de origine egipteană. N-a ştiut niciodată de ce am plecat eu aşa."

Adriana a mai precizat pentru cotidianul Naţional că Ţiriac şi-a făcut baiatul, pe Ion Ion, să sufere din cauza comportamentului său rece. „Nu a primit niciodată o vorbă de alint de la el. Nu s-a simţit îndrăgit şi a suferit enorm din cauza asta."

Mai multe