Adriana Ikim: «Vreau să-i cer iertare lui Ţiriac»

21 septembrie 2010 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Adriana Ikim, fosta iubită a lui Ion Ţiriac, a intrat în direct prin telefon la Acces Direct pentru a-şi cere iertare de la milionar, asta după ce în presă au apărut tot felul de articole răutăcioase din cauza cărţii pe care ea a publicat-o.

Adriana Ikim, fost manechin celebru în România, povesteşte în cartea sa „Manechin în două lumi" despre relaţia cu Ion Ţiriac. Acestuia i-a dedicat peste 100 de pagini, în care oferă detalii tulburătoare despre povestea lor de dragoste.

Acum, ea a ţinut să precizeze că îi pare rău de publicitatea negativă care s-a făcut vizavi de acest volum.

"Noi am vrut să facem publicitate la carte. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Trebuie să îmi cer iertare. Acest personaj poate fi oricare bărbat. De aceea nici nu l-am nominalizat. O poveste de dragoste care mi-a schimbat căsnicia este una dinaintea lui. Îi cer iertare pentru indiscreţia care s-a produs.

Mă deranjează faptul că această carte se va citi din cauza publicităţii negative. Oamnenii s-au obişnuit din rău în mai rău.", a declarat Adriana Ikim.

"Eu nu l-am plăcut la început, recunosc. Noi ne-am întâlnit în anul 1991. Eram uimită când am văzut cât era de cunoscut", a mai spus aceasta.

Adriana Ikim: «Ţiriac a făcut dragoste cu mine de parcă nu mai exista mâine»

Mai multe