Adriano s-a bătut cu fosta iubită şi a fost scos din lotul lui Flamengo!

7 martie 2010 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Întors în Brazilia, după o perioadă în care aventurile sale extrasportive au fost mediatizate excesiv, Adriano a dat impresia că s-a potolit. Cu cele 19 goluri marcate de el, în decembrie trecut Flamengo a câştigat titlul de campioană a Braziliei după 17 ani de aşteptare.

Revenit joi acasă, după ce selecţionata "Cariocas" câştigase cu 2-0 meciul amical cu Irlanda, fostul atacant al lui Inter Milano s-a gândit să dea o petrecere la care şi-a invitat colegii. Lucrurile au luat o întorsătură nefastă în momentul în care la faţa locului a sosit fosta iubită a fotbalistului, Joana Machado. Potrivit martorilor, aceasta a spart parbrizul maşinii lui Adriano şi a lovit cu picioarele în portiere. Sosit la faţa locului, sportivul a încercat să o potolească, moment în care ea a căzut şi s-a lovit.

Marcat de evenimente, Adriano nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri ai echipei sale. Ceea ce i-a adus excluderea din lot pentru următoarele două meciuri. "Adriano are de reglat o problemă personală până duminică, iar săptămâna ce vine se va antrena fizic pentru a-şi regăsi forma", s-a precizat într-un comunicat dat de Flamengo.

Mai multe