Află ce nume ar vrea să-i pună Carmen Brumă bebelușului ei!

7 aprilie 2014 20:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Carmen Brumă va naște în curând, tocmai din acest motiv și ea și Mircea Badea au început să se gândească serios la un nume pentru băiețelul lor.

Ea a explicat la Kanal D de unde a venit numele "Vasilică 2014 și a spus ce nume o tentează pentru fiul ei. "Numele de Vasilică 2014 vine din primul trimestru de sarcină atunci când mă simțeam rău, aveam grețuri și atunci, tatăl lui, l-a amenintat că îl va numi Vasilică 2014, dacă nu e cuminte. Sper să ia ochii verzi de la tatăl lui. Deocamdată e de ajuns. Poate și simțul umorului de la el. Mie, ca nume, mi-ar plăcea Vlad, Tudor și trebuie să mă decid între Mihai sau Alexandru pentru locul trei", a povestit vedeta la Kanal D.

Carmen a spus că a avut norocul de o sarcină ușoară. În privința greutății, Carmen pretinde că și-a făcut o dietă personalizată și că și-a propus să nu depășească 10-12 kg. "Până acum am luat 8,6 kilograme. Mi-am fixat așa să nu depășesc 10 -12 kilograme și nu cred că lwe voi depăși. El este bine, iar la naștere este estimat să aiba 3,5 kilograme", a spus Carmen Brumă. Iubita lui Mircea Badea a mai spus că a apucat să cumpere câteva lucruri pentru bebelușul ei și al lui Mircea Badea, însă mai are multe de cumpărat.

Mai multe