Află cine îi va lua locul lui Nadine în piesa în care juca alături de Claudiu Bleonţ

25 mai 2012 16:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Claudiu Bleonţ, Andra Negulescu, a declarat că îşi doreşte ca Nadine să revină pe scenă şi să joace în continuare în piesa „Amedeu sau scapi de el cu greu”.

Andra, care este şi regizorul piesei, a declarat că proiectul va continua şi în lipsa mulatrei, pentru care a găsit deja două înlocuitoare. Ea a declarat că Magda Catone a acceptat deja să preia rolul lui Nadine„Aş vrea foarte tare să se întoarcă şi să joace din nou în piesă... Ea nu a zis că se întoarce... Ne-a lăsat cu fundul în baltă, cum se zice pe româneşte... Îmi pare rău că îşi bate joc de munca ei, nici măcar de a mea. Ea are deja două înlocuitoare, cu care eu o să repet spectacolul meu... Una este Magda Catone, care a spus că este piesa ei favorită şi că este foarte fericită să joace. Nu am început încă repetiţiile din cauza problemelor pe care le are cu Şerban”, a declarat Andra Negulescu, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Soţia lui Claudiu Bleonţ a evitat să discute zvonurile conform cărora Nadine l-ar fi acuzat pe actor de hărţuire sexuală pentru a promova piesa. Andra Negulescu (foto stânga) a precizat doar că nici ea ni soţul ei nu au conceput o asemenea „strategie de marketing”.

„Eu nu am promovat piesa în felul ăsta, dacă acum ne iese ceva din chestia asta, vom vedea pe parcurs. Eu ca regizor nu am făcut o asemenea strategie de marketing, dacă cineva a făcut-o, nu am fost eu aia”,  a spus Andra.

Mai multe