Află cum şi-a cunoscut Pepe soţia: «A fost atracţie la prima vedere»

26 iulie 2012 5:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Artistul aşteaptă cu sufletul la gură momentul când va fi tată. Raluca, soţia cântăreţului, va aduce pe lume o fetiţă, pe 15 august, care se va numi Maria.

Pepe şi-a adus aminte cu plăcere de momentul în care a întâlnit-o pe Raluca, actuala lui soţie.

"Eram la un concert chiar în restaurantul tatălui meu. A fost atracţie la prima vedere. Jumătate de concert ne-am tot zâmbit. Apoi, spre surprinderea mea, şi-a luat gentuţa şi a plecat. Nu mai înţelegeam nimic, m-am dus după cântare la masa respectivă şi am făcut rost de numărul de telefon al ei după ce aflasem că are o anumită oră de ajuns acasă şi că e fată cuminte. Am sunat-o şi mi-a spus Da, Pepe!. Am început să râd şi am invitat-o în oraş", a povestit Pepe, pentru EVZ.

Pepe este foarte fericit în viaţa de familie şi spune că Raluca este foarte înţelegătoare: "Raluca mă înţelege perfect, nu ne-am certat niciodată, de aceea avem şi o relaţie pe care o doresc oricărui bărbat. Nu e geloasă, nu se supără când vin alte femei să facă fotografii cu mine, nu îmi interzice nimic".

Pepe şi Raluca aşteaptă o fetiţă care urmează să se nască pe 15 august şi pe care o va chema Maria.

"Ştiu să schimb scutece, deşi nu cred că voi avea ocazia să o fac. Dar voi fi alături de Raluca când va naşte prin cezariană", a mai spus cântăreţul.

Mai multe