Află unde în SUA este încarcerat iubitul Biancăi Brad!

28 martie 2013 6:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Aurel Frăţilă, iubitul Biancăi Brad, care este anchetat în Statele Unite ale Americii pentru terorism, a fost închis într-o puşcărie din San Diego şi se pregăteşte pentru proces.

Potrivit Ring, actriţa Bianca Brad i-a luat apărarea iubitului ei în luna ianuarie a acestui an când a afirmat că faptul că Aurel Frăţilă este acuzat de afaeri militare în Iran nu ar fi decât o mare înscenare a Areviciilor Secrete din SUA. De atunci până acum, Aurel Frăţilă a fost extrădat în SUA spre a fi judecat într-un proces de "terorism", dar cazul în sine a intrat într-un con de umbră.

Avocatul lui, Victor Enescu, a dat primele detalii despre starea actuală a lui Frăţilă, pentru Ring.

"Aurel Frăţilă nu este la Guantanamo! Dacă era acolo, nu mai vorbea cu noi. Este în California, mai precis la San Diego, într-unul dintre penitenciarele de lângă tribunalul de acolo. Nu are un regim special. Domnul Aurel Frăţilă nu s-a plâns că i s-au încălcat drepturile. Procesul este în derulare în SUA şi, momentan, domnul Frăţilă este concentrat să îşi facă apărările conform legilor americane. Americanii îşi fac treaba acolo, respectă procedura.

Procesul nu a ajuns încă în instanţă, se află în faza procedurilor preliminare. E OK. (...) Mă speriasem că o să fie mai rău. (...) Practic, nu avem încotro; atâta vreme cât este semnat tratatul cu SUA, eşti obligat să respecţi procedura. El nu se plânge.

Am vorbit de mai multe ori cu el la telefon. I-am trimis acte de aici. Am vorbit cu avocatul lui. (...) Legea română nu-l protejează, el trebuie să se concentreze pe legea americană. Împreună cu avocatul său trebuie să vadă cum să se apere mai bine în faţa acuzaţiilor procurorului din SUA", a apsus Victor Enescu.

Mai multe