Agnes Matoko: «Eu nu mi-am tras-o pe-o ciorbă de burtă, ca Laurette!»

14 ianuarie 2011 18:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Mulatrele din showbiz se încaieră din nou! După ce Laurette a acuzat-o că ar fi încercat să-i fure iubitul, Agnes Matoko atacă şi ea sub centură. „Eu nu mi-am tras-o ca ea, pe-o ciorbă de burtă!", o apostrofează aceasta pe fosta cucerire de-o seară a lui Stelian Ogică.

Mulatra Laurette a deschis cutia Pandorei atunci când a decis s-o atace dur pe rivala ei, până mai ieri, doar de podium, Matoko Agnes.

Laurette a sărit, săptămâna trecută, la gâtul celuilalt fotomodel de culoare, acuzând-o că ar fi avut o aventură cu actualul ei iubit, Mihai Ştefan, în perioada în care acesta a lipsit de acasă vreo două săptămâni.

Scoasă din sărite de acuzaţiile lui Laurette, Matoko nu se lasă nici ea şi îi dă o replică pe măsură rivalei sale, acum şi în amor. „Eu nu mi-o trag pe o ciorbă de burtă!", a postat ieri, aceasta pe contul ei de Facebook, recunoscând că a făcut referire directă la Laurette şi aventura acesteia cu Stelian Ogică din urmă cu doi ani.

Mulatra Laurette s-a lansat, după cum se ştie, în show-biz în urma scandalului cu cel supranumit „spaima Loteriei Române", Stelian Ogică, pe care l-a acuzat că ar fi violat-o într-un motel din comuna Mihăileşti.

La rândul lui, Ogică s-a apărat declarând că Laurette i-a cedat avansurilor fără să riposteze şi că, după ce i-a dat o ciorbă de burtă la un restaurant din zonă, mulatra a cedat imediat şi a petrecut o noapte fierbinte cu el. Atacată acum de Matoko, Laurette a replicat şi ea: "Dacă ea zice că eu mi-am tras-o pe o ciorbă de burtă, întrebaţi-l pe iubitul meu pe câţi bani şi-a tras-o ea!", a spus mulatra pentru Click!

Mihai: «O fac cu Laurette de zece ori pe zi!»

Mihai, iubitul lui Laurette, nu a recunoscut că ar fi avut o aventură cu Agnes Matoko, replicând că Laurette este prea geloasă şi că el nu a schimbat decât câteva mesaje cu mulatra.

„Eu nu am făcut nimic cu fata aia. Am ajutat-o să-şi facă nişte tatuaje la un prieten de-al meu. Laurette a găsit câteva mesaje de la ea în telefon şi a luat foc. E foarte geloasă. Eu pe ea o iubesc. O facem şi de zece ori pe zi! Cum aş putea să mai vreau şi altă femeie? Mă epuizează ea!", ne-a declarat acesta.

Citeşte şi:

Laurette, înşelată de iubit cu altă mulatră!

Maximus Prigoană a ales între Laurette şi Tonciu

Uite cum arăta Laurette când era "bebeluşă" - FOTO

Laurette: «M-am îngrăşat! Nu mai mănânc nimic toată ziua»

Mai multe