Ai admirat-o pe Săvuică în FHM? Uite ce-a făcut ca să arate aşa de bine!

21 ianuarie 2011 10:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Blonda este una dintre cele mai dezinvolte vedete din showbiz-ul autohton.

E mândră de felul în care arată la peste 40 de ani, dovadă că a pozat în FHM fără nicio reţinere. Ba mai mult decât atât, a oferit publicităţii şi pozele neretuşate.

Iată cum arată Dana Săvuică în realitate, fără trucaje şi retuşuri în Photoshop - VIDEO

Make-over pentru pictorialul FHM

Ofertată de cunoscuta revistă, Dana Săvuica s-a asigurat din timp că va arăta impecabil şi şi-a luat toate măsurile pentru ca imaginile cu ea să trezească admiraţie.

Dana Săvuică a vrut să slăbească printr-o metodă eficientă şi sănătoasă, astfel că a apelat la profesionişti. În funcţie de analizele de sânge, de înălţime, vârstă, procentul de grăsime din corp şi alţi indicatori, i s-a recomandat o dietă personalizată care i-a schimbat total stilul de viaţă

Cum a slăbit Dana Săvuică 5 kg în două săptămâni - VIDEO

Am apelat la o clinică foarte bună, care mizează pe frumuseţea care se ajută de ştiinţă. Am reuşit să-mi îmbunătăţesc dantura apelând la o intervenţie de albire cu plasmă, care a costat 2.500 lei, dar care mi-a albit dinţii cu 10 nuanţe şi acre va dura 3-4 ani. Ar fi mare păcat să mă neglijez din comoditate sau prostie

Însă oricât ar limita pentru exprimarea sexualităţii, Dana e consştientă cele mai multe românce nu gândesc la fel ca ea, pentru că..

Sunt rigide. Li s-a spus de mici că este ruşinos să vorbeşti despre sex, să simţi, să cunoşti totul despre sexualitatea ta. Aici intervine şi disciplina religioasă, înţeleasă prost de habotnici”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Agenţia de presă mondenă.

Dana Săvuică, despre pictorialul din FHM: «N-am ştiut în ce mă bag»

Mai multe