Aici vrea Magda Catone să-l ducă pe Şerban Ionescu

15 iulie 2012 16:39   Actualitate
Ultima actualizare:

De mai bine de un an, actorul Şerban Ionescu este ţintuit la pat de o boală al cărei diagnostic le-a dat bătaie de cap medicilor. Chiar dacă actorul a băgat divorţ de soţia lui, Magda Catone, şi încearcă s-o ţină la distanţă, aceasta nu se lasă şi vrea să arate că încă îi mai pasă de soarta lui.

Şerban Ionescu a acuza-t-o de nenumărate ori că-l vrea mort şi că nu-i pasă deloc de el, pentru că are un amant mai tânăr.

Chiar dacă este afectat de o boală cumplită, scleroză laterală amiotrofică, actorul a depus actele de divorţ, prin avocatul său, de pe patul de suferinţă.

Şerban Ionescu

Totuşi, în ciuda învinuirilor soţului, Magda Catone nu a făcut declaraţii de presă în care să se disculpe, însă, prin acţiunile ei din ultima perioadă arată că încă mai este interesată de starea de sănătate a celui cu care a convieţuit mai bine de 30 de ani.

Actriţa de la Teatrul Naţional Bucureşti a fost prezentă, vineri, la evenimentul de inaugurare a centrului de recuperări fizice şi sportive, Kabanoki Spa, al cărui patron este Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Ovidiu Lipan Ţăndărică i-a explicat actriţei ce proceduri se fac la centru

Maestrul toboşar a văzut-o extrem de interesată pe "doamna Bonux" de zona de recuperare medicală a centrului spa, aşa că a luat-o deoparte, i-a prezentat în detaliu fiecare aparat şi i-a lansat o invitaţie pentru Şerban Ionescu.

Preţurile procedurilor variază între 100 şi 300 de lei

Situată lângă pădurea Băneasa, baza sportivă deţine un bazin pentru recuperare medicală, o sală de kinetoterapie, o zonă de masaj de relaxare şi un cabinet medical, iar un astfel de loc i-ar prinde bine actorului.

Click! spune:

După ce luni întregi a crezut că suferă de borelioză, boală cauzată de muşcătura de căpuşă, actorul Şerban Ionescu a fost pus în faţa unui alt diagnostic, la fel de necruţător: scleroză laterală amiotrofică (n.r. reducere progresivă a celulelor nervoase ale creierului şi măduvei spinării).

Mai multe