Ajutor neaşteptat pentru Daniel Iordăchioaie! Teo Trandafir alături de artistul care suferă de o boală cumplită

16 aprilie 2014 5:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Impresionată de suferinţa prin care trece Daniel Iordăchioaie, care nu-i este nici ei străină, Teo Trandafir îi sareîn ajutor cântăreţului. Prezentatoarea Kanal D îi este aproape artistului, iar dacă el va dori, ar putea demara chiar o campanie de susţinere.La aflarea veştii că artistul ar suferi de aceeaşi boală pe care ea a reuşit să o învingă, Teo Trandafir îi este aproape, iar dacă el va dori, ar putea demara chiar o campanie de susţinere. Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/235078/2014/Daniel-Iordachioaie-SUFERA-de-o-BOALA-PERICULOASA-si-PARSIVA-Teo-Trandafir-Am-fost-INCONSTIENTA-multa-vremeLa aflarea veştii că artistul ar suferi de aceeaşi boală pe care ea a reuşit să o învingă, Teo Trandafir îi este aproape, iar dacă el va dori, ar putea demara chiar o campanie de susţinere.

Realizatoarea emisiunii "Teo Show", de la Kanal D, şi-a amintit de perioada grea pe care a traversat-o şi a rămas surprinsă să afle că Daniel Iordăchioaie ar putea avea aceeaşi afecţiune, scrie www.ziarulring.ro.

"Nu cred că Daniel Iordăchioaie are aceeaşi boală pe care am avut-o, pentru că eu, în 10 minute după ce am aflat că sufăr de pancreatită, eram «out». Mie mi-a plecat o piatră de la bilă... a fost un accident care acum se predă la şcoală: o piatră mică la bilă poate declanşa pancreatita prin blocarea canalului pancreatic, şi asta se întâmplă în cinci minute. Pancreatita este o boală extraordinar de periculoasă şi de parşivă.

Cred că doar un medic ar fi în măsură să-i ofere sfaturi. Eu ce pot să-i recomand?!... Am fost operată de cinci ori şi nici nu ştiu unde s-a întâmplat (la Bucureşti sau la Viena - n.r.), îmi amintesc doar că eram purtată într-o pătură într-un avion, am fost cvasiinconştientă multă vreme.

Nu cred că e acelaşi lucru. Medicina din România este excepţională, am avut parte de o îngrijire excepţională în România, iar deciziile care s-au luat nu s-au luat la nivelul meu, pentru că nu ştiam pe ce lume trăiesc şi nu au ţinut de calitatea medicinei din România", a declarat, pentru "Ring", Teo Trandafir.

Mai mult, realizatoarea ia în calcul şi posibilitatea iniţierii unei campanii alături de colegii de breaslă ai lui Daniel Iordăchioaie. "Nu ştiu dacă el îşi doreşte o campanie, nu ştiu dacă nu l-ar pune pe el într-o situaţie pe care nu şi-ar dori-o... Dacă el vrea să declanşăm o campanie, noi o facem. Daniel Iordăchioaie este un om extraordinar, special şi nu am face asta pentru boala lui, ci pentru calitatea lui de om. O să mă interesez de această situaţie", a mai spus Teo Trandafir pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi:

Suferă de o boală gravă, dar o duce pe picioare! Un cântăreţ celebru trăieşte o adevărată dramă

Mai multe